Prilagodba

Naputak - korona virus

  Novosti Komunalac         17.03.2020.

Naputak u svezi virusa COVID-19 (korona)

Naputak za osobe koje ugovaraju sahranu, dolaze na sahranu, obavljaju plaćanja ili druge poslove u trgovačkom društvu Komunalac d.o.o. Grubišno Polje.

S ciljem zaštite zdravlja i sukladno strategiji prevencije mogućeg širenja virusa COVID-19, lijepo molimo stranke da poduzmu slijedeće osobne mjere zaštite zaraznih bolesti koje se prenose kapljičnim putem:

  • Ako patite od simptoma (znakova) infekcije dišnog sustava kao što su kašalj, glavobolja i kratak dah, te povišena tjelesna temperatura, molimo da do daljnjeg odgodite dolazak u Komunalac d.o.o. Sa svakom strankom će se dogovoriti najbolje rješenje prilagođeno individualnim potrebama, a za sve upite možete kontaktirati na sljedeće kontakte:
  • Centrala: 043/485-006
  • Fax: 043/485-412
  • Mail: komunalac6@bj.t-com.hr
  • Koliko god je moguće smanjite vrijeme boravka u čekaonici-hodniku na način da pričekate svoj red vani na otvorenom
  • Obzirom na gužvu koja se stvara prilikom plaćanja računa, lijepo vas molimo da, ukoliko imate tu mogućnost plaćanja obavite elektroničkim putem, bez dolaska u naše prostorije
  • Kako bi spriječili potencijalno širenje virusa COVID-19 lijepo vas molimo izbjegavajte zadržavanje u prostorijama mrtvačnice
  • Rukovanje se smatra bliskim kontaktom za širenje bolesti koje se prenose kapljičnim putem, te se zbog toga preporučuje da se ljudi što manje rukuju, jer se time smanjuje rizik potencijalnog prijenosa bolesti koje uzrokuje novi korona virus (COVID-19) i drugih bolesti koje se prenose tim putem.
  • Držite se svih ostalih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

Svakako želimo održati normalno poslovanje koliko god je to moguće, ali su nam sigurnost i zdravlje svih naših zaposlenika, kao i svih korisnika naših usluga ipak na prvome mjestu stoga poduzimamo sve moguće mjere opreza.

Hvala na razumijevanju i podršci.

 

Više o korona virusu možete saznati na starnicama Grada Grubišnoga Polja:

http://www.grubisnopolje.hr/hr/obavijesti-stozera-civilne-zastite/1858612998/

 

covid - 19.pdfOdluka - sprovodi.pdfOdluka - obustava rada tržnica.pdf
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.