Prilagodba

Odluke o ublažavanju posljedica COVID-19

  Novosti Komunalac         02.04.2020.

Nadzorni odbor Komunalca d.o.o. Grubišno Polje donio je Odluku o ublažavanju posljedica koraona virusa - COVID 19 na gospodarstvo Grada Grubišnoga Polja, na način da će svi poduzetnici, pravne i fizičke osobe koji registriranu djelatnost obavljaju na području Grada Grubišnoga Polja, a obuhvaćeni su mjerom zabrane rada, odnosno obavljanja djelatnosti temeljem odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite, te su korisnici usluga odvoza komunalnog otpada bit će oslobođeni plaćanja cijene komunalne usluge odvoza otpada (fiksnog i varijabilnog dijela) počevši od mjeseca ožujka 2020. pa sve dok  traju mjere Nacionalnog stožera civilne zaštitena. 

Isto tako Nadzorni odbor Vodovoda Grubišno Polje d.o.o. donio je Odluku o ublažavanju posljedica koraona virusa - COVID 19 na gospodarstvo Grada Grubišnoga Polja, na način da će svim poduzetnicima, pravnim i fizičkim osobama koji registriranu djelatnost obavljaju na području Grada Grubišnoga Polja, a obuhvaćeni su mjerom zabrane rada, odnosno obavljanja djelatnosti  temeljem odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite te su korisnici vodnih usluga biti će omogućeno odgođeno plaćanje vodnih usluga (fiksnog i varijabilnog dijela) na rok od 6 mjeseci.

Komunalac_Odluka o ublažavanju posljedica COVID-19.pdfVodovod_Odluka o ublažavanju posljedica COVID-19.pdf
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.