Prilagodba

Poziv na tehničke konzultacije za pripremu postupka javne nabave

  Novosti Komunalac         15.12.2020.

S ciljem istraživanja tržišta, poštivanja načela tržišnog natjecanja, jednakog tretmana i zabrane diskriminacije Komunalac d.o.o. poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte na tehničke konzultacije radi razmjene informacija, prijedloga i savjeta, a koji mogu biti važni za izradu dokumentacije o nabavi, uz napomenu da savjeti ne smiju imati učinak ograničenja tržišnog natjecanja i diskriminacije. Na konzultacijama se mogu predložiti rješenja uz uvjet da se zadovolji opisana razina potreba Naručitelja.

Svoje primjedbe, prijedloge i upite zainteresirani gospodarski subjekti trebaju dostaviti na adresu elektroničke pošte komunalac6@bj.t-com.hr zaključno sa danom 24. prosinca 2020.

Poziv-na-tehnicke-konzultacije.pdfTEHNIČKE SPECIFIKACIJE KAMION.docxTEHNIČKE SPECIFIKACIJ.7,5 m3.docxTEHNIČKE SPECIFIKACIJE KAMION.pdfTEHNIČKE SPECIFIKACIJ.7,5 m3.pdfIzvješće po Pozivu-na-tehnicke-konzultacije.pdf
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.