Prilagodba

Reciklažno dvorište

  Komunalac         05.09.2022.
Reciklažno dvorište

Od ponedjeljka, 02. svibnja 2022. počinje sa radom reciklažno dvorište koje se nalazi u Grubišnom Polju, ulici Ivana Nepomuka Jemeršića 37c (u dvorištu Komunalca d.o.o.)

Radno vrijeme istog je od ponedjeljka do petka, od 08,00 do 15,00 sati.

 

RECIKLAŽNO DVORIŠTE GRUBIŠNO POLJE

Naziv upisane pravne osobe: KOMUNALAC d.o.o.

Broj upisa reciklažnog dvorišta: REC-213

Datum upisa: 29.03.2022.

Oznaka reciklažnog dvorišta: REC-213-G-1

U reciklažom dvorištu dozvoljeno je odlaganje, bez naknade za korisnike usluge kategorije kućanstvo s područja Grada Grubišnoga Polja onih količina i vrsta komunalnog otpada koje odgovaraju količinama i vrstama komunalnog otpada nastalima u kućanstvu.

 

Prilikom korištenja usluga reciklažnog dvorišta, korisnik usluge dužan je identificirati se osobnom ispravom i/ili originalnim računom davatelja usluge, kako bi se omogućilo evidentiranje korištenja reciklažnog dvorišta te predanih količina i vrsta otpada. Ako se korisnik ne identificira na opisani način, neće se smatrati korisnikom usluge, a korištenje reciklažnog dvorišta naplatit će mu se sukladno cjeniku davatelja usluge.

Korisnicima usluge na području Grada koji spadaju u kategoriju kućanstvo ali predaju otpad u količini većoj od količine otpada propisanog za obračunsko razdoblje usluga korištenja reciklažnog dvorišta naplatit će se sukladno cjeniku davatelja usluge. Količine određenih vrsta komunalnog otpada koje nastaju u kućanstvu fizičkih osoba, a koje se mogu bez naknade predati u reciklažo dvorište unutar jednog obračunskog razdoblja – jednom mjesečno zajedno sa cijenikom možete vidjeti u donjoj tablici:

Reciklažno tablica dozvoljenih količina sa cijenikom dodatnih.pdf
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.