Prilagodba

Voda za piće u Grubišnom Polju

  Novosti Komunalac         21.01.2022.
Voda za piće u Grubišnom Polju

Obavještavamo naše korisnike da smo krajem prošle godine prešli na novi način dezinfekcije, odnosno kloriranja vode u Grubišnom Polju, umjesto plinskog klora sada se koristi klor dioksid koji je puno efikasniji, učinkovitiji i zdraviji od starog sustava kloriranja.

Sam klor dioksid ima drugačiji miris od plinskog klora pa su pojedini korisnici mogli osjetiti da je voda malo drugačijeg mirisa ali i zdravija za piće.

Više o izboru načina dezinfekcije, njegovoj učinkovitosti i promjeni mirisa vode možete pročitati u doljnjem dokumetu, kao i vidjeti analize vode po novom načinu kloriranja. 

Vodovod očitovanje o kakvoći vode.pdfAnaliza12_21_Grubišno Polje_klorna.pdfAnaliza12_21_Grubišno Polje_Osnovna škola.pdfAnaliza12_21_Veliki Zdenci_klorna.pdfAnaliza12_21_Mali Zdenci_klorna.pdfAnaliza vode 1.pdfAnaliza vode2.pdfAnaliza vode_Grubišno Polje_01_22.pdfAnaliza vode_03_2022.pdf
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.